torsdag 3. januar 2008

Espen Kattnestrø

Espen Kattnestrø er en av våre to katter. Vi ble spurt om vi ville ha kattekreket av dyrlegen etter at katta ble påkjørt da han var 6 mnd gammel. Katta var både pjusk og elendig og ikke særlig sjarmerende heller. Det første halve året brukte vi tusener av kroner på kreket. Katta var sjuk hele tida og antibiotika ble kjøpt i mengder.
Etter et halvt år ble den ene hjørnetanna dobbelt så lang som den andre, og vi avgårde til dyrlegen.
Der ble det narkose og tanna trekt. Da kom elendigheta til syne. En stor byll lå bakom tanna og gjorde ugagn, sannsynlig ble tanna brukket i påkjørselen og byllen utviklet seg der.
En uke etter ble katta som ny.

Espen er verdens herligste katt. Stooor personlighet og utrolig snill. Kan knyte han som et skjerf rundt halsen uten at han reagerer. Han er bohemen i familien. Det er ikke vanskelig å se for seg han med et skjerf rundt halsen og et rødvinsglass i poten. Stålnerver han også. Det trengs med en tullat bikkja og ei arrogant og sur kattemadam i samme huset.

Men katta er ikke frisk han. Han har svake lunger som han får lungebetennelse i med jevne mellomrom. Da er det avgårde til dyrlegen og få medisin.
Kattrekelet er en blåmandagskatt, men er høyt elsket av alle familiemedlemmer. Får kyllingfilet som blir skjært opp i biter ol fordi han sliter litt med tygginga......

Som sagt har vi ei toillat bikkje også, men det får bli i et annet innlegg, og vi har som sagt ei katte til, en hest... ilder...... det kan bli noen innlegg ser jeg ja..




2 kommentarer:

Anlen sa...

Å, så nydelig historie! Og imponerende at du tek på deg ein såpass stor jobb som dette:) Kostbart kan det vere, ja!

Anonym sa...

For en herlig historie, og en nydelig pus, og et artig navn..... Katten min heter også Espen...Bilde av han på bloggen min.